Helyi közélet

2018.09.22. 15:01

A miskolci gépészek voltak a legsportosabbak

Miskolc - Egy esztendőre a Gépész­mérnöki és Informatikai Karhoz vándorolt a kupa.

Miskolc - Egy esztendőre a Gépész­mérnöki és Informatikai Karhoz vándorolt a kupa.

A Miskolci Egyetemi Sportközpont és sportegyesülete, a MEAFC szeptember 19-én, mintegy 1200 résztvevővel rendezte meg a XIX. Miskolci Egyetemi Sportnapot, mely a hagyományok szerint, kötelezően sporttal töltendő tanítás nélküli munkanap volt.

Sportok tömege

A Miskolci Egyetem hallgatói és dolgozói a Miskolci Egyetemi Sportközpontban kispályás labdarúgás, strandröplabda, csocsó, darts, streetball, tollaslabda, asztalitenisz, tenisz, sakk, tájfutás sportágakban mérhették össze tudásukat. A legnépszerűbb kiegészítő program a buborékfoci, a főzőverseny, az Extreme Archery, illetve a „Megmérettetés spártai módra” volt. A hallgatók a sportágak közül választhattak és a versenyekben mérhették össze erejüket.

Egy évig az övék

A karok közötti vetélkedőt a Gépészmérnöki és Informatikai Kar nyerte, ezzel egy évre megszerezve a Miskolci Egyetemi Vándorkupát.

ÉM


Az egyetemi hallgatók az év elején hagyományosan sportnap keretében mérik össze erejüket. A hagyományos sportágak mellett a buborékfoci és a főzőverseny és Extreme Archey is szerepelt a programban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában