Helyi közélet

2018.09.18. 12:41

Vitéz, Bárti és Tücsi is várja új gazdáját

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Valamennyien veszettség elleni védő­oltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.

ÉM


Vitéz még csak egyéves rottweiler jellegű kan, aki május óta tartózkodik a Miskolci Állategészségügyi Telepen. Fiatal koránál fogva jelleme még formálható és ha új gazdija kellően erős egyéniség, egy kedves, jól nevelt kutyus válhat idővel belőle.


Bárti hatéves, német juhász jellegű keverék kan kajla fülekkel, akinek előrehaladott korából kifolyólag különösen nagy segítséget jelentene egy szerető család gondoskodása hátralévő idős éveire. Mindössze két hete tartózkodik a menhelyen, ezért a chip beültetéséről még gondoskodni kell.


Tücsi kétéves, staffordshire terrier jellegű keverék kan. Augusztus vége óta várja örökbefogadó gazdáját, akinek gondja lenne chip számára is. Külleme, fekete színe és nagyobb testalkata miatt eleve védelmet jelenthet a kéretlen betolakodókkal szemben egy kertes házban.


[related-post post_id="3980214]

[related-post post_id="3972485"]

[related-post post_id="3965269"]

[related-post post_id="3952221"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában