Helyi közélet

2018.08.16. 12:24

Nem az Y-híd épül még a Martinkertvárosban

Miskolc - „Marják fel az aszfaltot a Martinkertváros felé vezető vasúti hídon” – szúrta ki a kollégánk jártában-keltében.

Miskolc - „Marják fel az aszfaltot a Martinkertváros felé vezető vasúti hídon” – szúrta ki a kollégánk jártában-keltében.

Talán a sokat emlegetett Y-híd épül? Nem. A vasúti hídon egyelőre nem az Y-híd építésével kapcsolatos munka zajlik, csupán az ilyenkor esedékes karbantartásokat végzik el.

Előbb a miskolci polgármesteri hivatalhoz fordultunk információért, akik viszont a Magyar Közút Nonprofit Kft.-hoz irányítottak, hiszen az út az ő kezelésükben van.

Még nem az Y-híd épül, eltüntetik az úthibákat

A cég kommunikációs munkatársai arról tájékoztatott, a vasúti hídon egyelőre nem az Y-híd építésével kapcsolatos munka zajlik, csupán az ilyenkor esedékes karbantartásokat végzik el.

„Az illetékes mérnökség munkatársai a Miskolc-Kistokaj összekötő úton lokális burkolatjavítást végeznek melegaszfaltos technológiával a napokban. A munka során a kátyúk környezetében aszfaltmaróval távolítjuk el a sérült kopóréteget, melyet melegaszfalttal pótolunk. A beavatkozásra állagmegóvás miatt volt szükség” – írták.

Hozzátették, a munkálatokat korábban Kistokajban kezdték és Miskolcon egészen a 3-as számú főút csatlakozásáig folytatják.

ÉM-TÁ


[related-post post_id="3952318"]

[related-post post_id="3947200"]

[related-post post_id="3939935"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában