Helyi közélet

2018.08.29. 17:45

Esküvői fényképek mérettetnek meg a Borsod Online-on!

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma.

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma.

Idén is érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on zajló esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető wellnesshétvége lesz.

Sloszár-Varga Eszter és Sloszár Ádám egy autós lerobbanást imitált a kép kedvéért. Vajtó Gáborné és férje egy hídfőn nyújtották egymásnak kezüket. Ujj-Csombók Martina és párja, Imre csókjukat keretezték be, míg Csepregi-Jankó Judit és férje, Zsolt jegygyűrűjüket mutatták meg a nagyvilágnak. Nagy-Szalovszki Dóra párja, Attila kedvéért még a tó vizébe is képes volt belefeküdni. Hernádi Barbara és Seden­szki Gábor kislányukkal együtt szerepelnek esküvői képükön. Ongai Bencze Beatrix és Ongai Gàbor egy ­kastélyt választott frigyük hely­színéül. Kaponyásné Urbán ­Zsuzsanna és Gergő fátyol mögé rejtették a hitvesi csókot, Tamásiné ­Szigeti Tímea pedig egy autó motorháztetője felett váltott csókot párjával,

Mátéval.

ÉM


A Borsod Online esküvői fotópályázatára IDE KATTINTVA tudnak jelentkezni a párok!



[related-post post_id="3960173"]

[related-post post_id="3954545"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában