Helyi közélet

2018.06.17. 11:56

Miskolc, a fesztiválváros

Miskolc - Jelentős átalakuláson megy át ezekben a napokban Miskolc.

Miskolc - Jelentős átalakuláson megy át ezekben a napokban Miskolc.

A Bartók Plusz Operafesztivál hoz sok érdekes és érdeklődésre számot tartó, változatos műfajú programot a városba. Miskolc nemzetközi hírű fesztiválja nem kizárólag a magas kultúra barátait várja, de azokra is gondol, akiknek az érdeklődése esetleg kívül esik a komoly­zene körén.

Számukra elsősorban a Szent István tér és környéke a találkozás helye. Fellépett itt Lajkó Félix, a Ghymes zenekarból Szarka Tamás Miklósa Erika operaénekessel, a Hot Jazz Band, a Rákfogó, a Budapest Klezmer Band. Lesz még itt Big Daddy Wilson-koncert és Budapest Bár – érdemes figyelemmel kísérni az operafesztival.hu oldalt.

Nagyvárosi forgatag

Jó érzés a belvárosban járni: késői órán is nagyvárosi forgatag népesíti be a sétálóutcát és környékét. A színháznál a Miskolci Balett táncosai élvezik a közönség szeretetét: az utcatánc elmaradhatatlan kelléke a fesztiválnak. Ugyanitt esténként Weszely Ernő harmonikaművész játszik.

- ÉM -


[related-post post_id="3892522"]

[related-post post_id="3889689"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában