Helyi közélet

2018.04.08. 11:48

Választás 2018 - Lehoczki Éva: Nálunk a választás családi program!

Miskolc - Naptárba vésett esemény a választás Lehoczki Évi családjában is, akit a Szarvasűzőket követően értünk utol kérdéseinkkel.

Miskolc - Naptárba vésett esemény a választás Lehoczki Évi családjában is, akit a Szarvasűzőket követően értünk utol kérdéseinkkel.

Lehoczki Évi műsorvezetőt, ceremóniamestert valószínűleg senkinek nem kell bemutatni – azoknak legalábbis semmiképp sem, akik rendszeresen látogatják a város rendezvényeit. Az ismert műsorvezető kérdésünkre azt mondta, családjuk mindig együtt megy a szavazóhelyiségbe, náluk „egy amolyan közösen együtt töltött családi alkalom, egy kiadós sétával oda és vissza a szavazóhelyszínre, és közben jó nagyokat beszélgetve!”

- Először 2002-ben volt lehetőségem szavazni, és a mai napig azóta is minden választási alkalommal megteszem a voksomat, eddig még egy sem maradt ki. Emlékszem, 1998-ban, még nem lehettem ott, pár hónap választott el, hogy betöltsem a tizennyolcadik életévemet, ezért újabb négy évet kellett várnom, de a mai napig őrizgetem az kapott, első szavazónak járó emléklapot, ajándék tollat és kitűzőt! – osztotta meg velünk emlékeit.

A ceremóniamester úgy fogalmazott, nagyon fontos, hogy mindig elmenjen szavazni, mert ezt a módot tartja a legközvetlenebbnek, hogy ő maga is kifejezze véleményemét, hiszen a választások következményei fontos befolyásoló hatással van mindenki életére.

ÉM-TÁ


[related-post post_id="3821026"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában