Helyi közélet

2018.04.25. 14:16

Galvács: Szép település, borzalmas út

Galvács, Szendrő - Vannak olyan útszakaszok a megyében, amelyeken már nem segít a kátyúzás sem.

Galvács, Szendrő - Vannak olyan útszakaszok a megyében, amelyeken már nem segít a kátyúzás sem.

Ahogy arról már többször írtunk, amióta közzétettük felhívásunkat, amelyben fotókat, videókat várunk a megye legkátyúsabb útszakaszairól, vannak olyan utak is, amelyeken már a kátyúzás sem segít, maximum a teljes aszfaltcsere.

Csak egyszer jönnek

Ilyen lehet például az olvasónk által „nevezett” Szendrő és Galvács között útszakasz. Olvasónk a következőt írta a fotók mellé:

Egy 4 km-es szakaszról lenne szó, és nem képesek megcsinálni normálisan. Állandóan csak betömik a kátyúkat, azt is csak úgy, hogy dobnak bele egy lapáttal aszfaltot, ráütnek egyet és mennek tovább. Két hete voltak kátyúzni és már olyan mintha nem is csináltak volna vele semmit! Elmegy egy-két autó, kamion és ugyanúgy ott van a kátyú! Ezen a 4 km-es szakaszon több száz kátyú van. Egyébként egy nagyon szép kis településre vezet ez az út, de amiért ilyen rossz állapotban van, ezért nincs idegenforgalom. A település folyamatos fejlődésen megy keresztül, látnivalókban bővelkedik, de sajnos az idevezető út sokakat elborzaszt, emiatt csak egyszer jönnek el, mert sajnálják az autóikat tönkretenni. ­Sajnos az itt élőknek nincs választási lehetőségük, Ők napi szinten közlekednek rajta, és ezért sűrűn látogatják az autószervízeket”

– írja.

Várjuk továbbra is olvasóink fotóit és videóit a legkátyúsabb utakról a megyében, melyeket bemutatunk a boon.hu-n és lapunkban.

ÉM


[related-post post_id="3832252"]

[related-post post_id="3828065"]

[related-post post_id="3813285"]

[related-post post_id="3809680"]

[related-post post_id="3807803"]

[related-post post_id="3806022"]

[related-post post_id="3799697"]

[related-post post_id="3794062"]

[related-post post_id="3788115"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában