Helyi közélet

2018.04.09. 09:43

A kutyusokért és a cicusokért báloztak Miskolcon

Miskolc - A MÁSA idén ünnepli 18. születésnapját, az évek alatt 12 ezer gazdátlan állatnak segítettek.

Miskolc - A MÁSA idén ünnepli 18. születésnapját, az évek alatt 12 ezer gazdátlan állatnak segítettek.

Sztárfellépők, retró­diszkó, tombolasorsolás, kutyakavalkád, zene, tánc és egy 250 szeletes torta biztosította a kiváló hangulatot szombaton a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) jótékonysági bálján. A torta nem volt véletlen, hiszen az alapítvány a német Canifair partnerszervezettel fennálló tíz éves évfordulóját is ünnepelte. A szervezet hosszú évek óta keres gazdát hányatott sorsú, magyarországi kutyusoknak Németországban.

A jótékonysági bál bevételére ebben az évben különösen nagy szükség van. Kisfalvi Nyinától, a MÁSA elnökétől megtudtuk, az elektronikus adóbevallás miatt az adók egy százaléka nem jut el a civil szervezetekhez. Az ő költségvetésük például ­emiatt negyedével csökkent.

Fotó: Vajda János

– Mi is küzdünk a fenn­maradásunkért. Tegnap hoztunk haza például két kutyust Nyíregyházáról, ahol műtéten estek át, 200 ezer forintba került a gyógyításuk. A bál bevételét tehát működésre fogjuk költeni – sorolta ­Kisfalvi Nyina.

Sztárfellépők az esten

Megtudtuk azt is, a MÁSA idén ünnepli 18. születésnapját, az elmúlt évek alatt 12 ezer gazdátlan kutyusnak és cicusnak tudtak segíteni valamilyen módon.

A Népkerti Vigadóban megrendezett est sztárfellépői Jancsó Dóra és Varga Andrea színészek voltak, akik ABBA Show-val szórakoztatták a közönséget. Ők már az alapítvány több jótékonysági bálján is felléptek.

- HE -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában