Helyi közélet

2018.03.09. 11:16

Pénteken és szombaton az ITC-ben: XXV. Utazási Kiállítás

Miskolc - Pénteken 10 órakor nyílik meg a „Menjünk világgá!” XXV. Miskolci Utazási Kiállítás.

Miskolc - Pénteken 10 órakor nyílik meg a „Menjünk világgá!” XXV. Miskolci Utazási Kiállítás.

A megszokottnál egy hónappal korábban, pénteken és szombaton rendezik meg a miskolci ITC-ben az immár XXV. „Menjünk világgá!” Utazási Kiállítást.

A negyedszázad kötelez

Bárdos István kiállításmenedzser elmondta: „A tervezéskor figyelembe kellett vennünk a március 15-ei és a húsvéti hosszú hétvégét, valamint a debreceni hasonló tematikájú kiállítást és a választásokat is, így döntöttünk a március 9-ei és 10-ei napok, azaz a ma és a holnap mellett.”

„A negyedszázados hagyomány kötelez bennünket. Így az idei seregszemle is méltó lesz a korábbiakhoz. Idén is mintegy 100 kiállító vesz részt – köztük utazási irodák, amelyek elhozzák szokásos idény eleji kedvezményes ajánlataikat. Olyan 8–10 ezer látogatóra számítunk, akik – a megszokottaknak megfelelően – ingyen vehetnek részt a programokon – foglalta össze a kiállítás gazdája.

Szlovákia és Monok

Örömmel számolt be arról is, hogy a külföldi díszvendég Szlovákia lesz, amely az utóbbi időben megduplázta Magyarországról történő beutazó turizmusát. A standjukon – többek között – Kassa városa, a kassai repülőtér, a Szlovák paradicsom, Betlér és Rozsnyó lesz jelen.

A kiállítás belföldi díszvendége Kossuth szülőhazája, Monok település lesz. Demterné Bártfay Emese polgármester elmondta, hogy különlegességekkel várják majd a látogatókat standjukon.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában