Helyi közélet

2018.03.07. 12:06

Keressük Borsod-Abaúj-Zemplén megye legnagyobb kátyúját!

Miskolc - Fotózzon, videózzon és küldje el nekünk, hogy megmutathassuk mindenkinek!

Miskolc - Fotózzon, videózzon és küldje el nekünk, hogy megmutathassuk mindenkinek!

Néhány napja írtunk róla, hogy amint az ilyenkor a tél végén lenni szokott, megszaporodtak a kátyúk az utakon. A Magyar Közút és a Miskolci Városgazda is elkezdi a kátyúzást, amint elég jó lesz hozzá az idő, sőt a Közút arról tájékoztatott, 160 kilométeren komplett útfelújítást is végeznek majd a megyében. Addig azonban marad a kátyúk kerülgetése. Sőt, amikor olvasóinkat arra kértük lapunk Facebook oldalán, hogy írják meg, melyik a megye, illetve Miskolc legkátyúsabb útszakasza, akkor záporoztak az utcanevek, és sokan azt írták, inkább arról kellene beszélni, van-e valahol rendben lévő út. Arról is írtak sokan, hogy vannak olyan utak, amelyek nem most lettek kátyúsak, hanem évek óta rossz állapotban vannak.

Keressük tehát továbbra is Borsod-Abaúj-Zemplén megye legnagyobb kátyúját és legkátyúsabb útvonalát! Küldjön nekünk fotót, esetleg videót az [email protected] címre, hogy bemutathassuk a Borsod Online-on, vagy az Észak-Magyarországban.

ÉM


[related-post post_id="3784275"]

[related-post post_id="3784218"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában