Helyi közélet

2018.03.11. 10:45

Akik a helytelen parkolás bajnokai

Borsod-Abaúj-Zemplén - Továbbra is várjuk olvasóinktól a rosszul parkolók fotóit.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Továbbra is várjuk olvasóinktól a rosszul parkolók fotóit.

Érkeznek – de még mindig várjuk – a fotók és vélemények is a lapunkban meghirdetett felhívásra, amelyben olyan járművekről kértünk fotókat olvasóinktól, amelyekkel úgy álltak meg, hogy azzal a szabályokat, vagy a jó ízlést hágják át, esetenként mindkettőt.

Múlt heti összeállításunkban kiemeltünk egy Suzukit, amely négy parkolóhely felfestésének a találkozására állt, és ezzel a legrosszabbul parkoló lett az eddig megjelent fotók versenyében, melynek kapcsán a márka kedvelőitől kaptunk hideget, meleget. Ismét hangsúlyozzuk, bármilyen autóval – sőt járművel – meg lehet állni rosszul, vagy szabálytalanul, de ettől még az említett autós vitte a múlt héten a pálmát a négy parkolóhely blokkolásával.

[related-post post_id="3783301"]

Nincs is útban?

Sokan nem értik, hogy kit zavar, ha valaki az üzletek bejáratától távolabb áll meg a fotón látható módon, vagy olyan részén a parkolónak, ahol „nincs útban”.

Továbbra is sokan hivatkoznak arra, azért támogatják a két, esetenként több parkolóhelyre való beállást, mert így elkerülhetőbb, hogy ajtórányitással kárt tegyenek az autóban, amely javítása komoly összeget vehet igénybe. De többen azt is elismerték, hogy az ilyen megállás után minimum az ablaktörlő lapátokat felhajtogatják bosszúból az autóikon, de azok, vagy éppen az antenna letörésére, az autó szándékos összekarcolására is van példa. Ezt természetesen elítélendőnek tartjuk, a szabálytalan parkolással egyetemben.

Önnek mi a véleménye erről? Várjuk a véleményeket, hozzászólásokat és persze fotókat továbbra is az [email protected] címre.

ÉM


[related-post post_id="3790835"]

[related-post post_id="3776917"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában