Rosszul csinálod: az ikszre parkolt a suzukis

Akt.:
Rosszul csinálod: az ikszre parkolt a suzukis
Rosszul csinálod: az ikszre parkolt a suzukis
Miskolc – Összeállítás a parkolás géniuszaiból, olvasóink fotóiból. Hihetetlen néhányan mennyire nem tudnak – vagy akarnak – helyesen parkolni…!

Szép számmal érkeztek fotók és vélemények is a lapunkban meghirdetett felhívásra, amelyben olyan járművekről kértünk fotókat olvasóinktól, amelyekkel úgy álltak meg, hogy azzal a szabályokat, vagy a jó ízlést hágják át, esetenként mindkettőt.

parasztparkol1_650

Van olyan autó is, amelyet több olvasónk is lefotózott, jelesül egy Ignis, amellyel az egyik miskolci áruház parkolójában pont sikerült négy parkolóhely találkázására, ráállni. Talán a sofőr azt hitte, hogy az ikszre kell parkolni.

parasztparkol2_650

Van olyan olvasónk, aki azt írta, hogy a rendszámokat is tegyük közzé, és induljon eljárás az ilyen sofőrök ellen, illetve olyan is akadt, aki szerint inkább azt kellene fotózni „parkolóházakban, ahol “szabályos ” leállás után kb. 10 cm marad a kiszállásra”.

parasztparkol3_650

De olyan olvasónk is akadt, aki szerint hergelő és bicskanyitogató a cikkünk és felhívásunk, őt nem zavarják az olyan parkolások, ha ráállnak a vonalra, vagy több helyet foglalnak, ha azok nem a bejárathoz közel vannak. Ő is szokott így megállni, mert látott már olyat, hogy az autók között közlekedők letörték a tükröt, neki pedig többször rányitották az ajtót az autójára, ami komoly kár tud lenni.

Önnek mi a véleménye erről? Várjuk a véleményeket, hozzászólásokat és persze fotókat továbbra is az imre.horvath@eszak.hu címre.

ÉM


A legelvetemültebb parkolásokat keressük
Borsod-Abaúj-Zemplén - Keresztbe-kasba, két helyre, vagy egyenesen négyre, a merőleges parkolóhelyre hosszában, a párhuzamosra keresztben, a halszálkásra fordítva, családira kabrióval, rokkant helyre sportautóval, rá a megállni tilos táblára, elfoglalva a járdát, felállva a díszkőre, fűre, beparkolv...