Helyi közélet

2018.02.05. 14:45

Kultúrházak éjjel-nappal - Színes és vidám volt a nap Hidasnémetiben

Hidasnémeti - A Hidasnémeti Művelődési Ház minden zegzugában történt valami érdekes esemény.

Hidasnémeti - A Hidasnémeti Művelődési Ház minden zegzugában történt valami érdekes esemény.

Az idén is csatlakozott a Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvényhez a Hidasnémeti Művelődési Ház és Könyvtár. Vasárnap délelőtt hagyományosan 11 órakor hívták a harangok a katolikusokat és a reformátusokat a templomokba. Ezen a napon azonban egy templomba, a római katolikusba tértek be ökumenikus istentiszteletre. Ezt követően mindenki hazatért otthonába a vasárnapi családi ebédre, de nem feledve, hogy a falu hagyományos ételéből, a húsleves töltelékéből vigyen a délutáni program Házias ízek versenyére.

Délután 3 órakor nyitotta meg a kapuit a Művelődési Ház és Könyvtár, várva a község lakóit és a vendégeket a sokszínű programokra. Nem volt olyan zegzuga a háznak, ahol éppen ne történt volna valami érdekes esemény. Várta a vendégeket a Nosztalgia Klub, a Textil Bár, a pálinkamustra, a házias ízek versenye, a Hidasnémeti Gála, a kézműves piac, a népi játszóház, a Mini Manó kézműves sarok és a farsangi mulatság – sorolta Turóczi György, a község művelődési házának intézményvezetője.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában