Helyi közélet

2018.01.22. 09:08

Megtaláltuk az álompárt Borsod-Abaúj-Zemplénben

Miskolc - Egy Hernádnémetiben élő pár lett az idei győztes.

Miskolc - Egy Hernádnémetiben élő pár lett az idei győztes.

Immár 16. alkalommal rendezték meg a miskolci ITC-székházban az Álompár Esküvői Kiállítást és Vásárt. Ennek keretében tartotta meg az Észak-Magyarország az Álompár versenyét, amelynek idei győztese egy Hernádnémetiben élő pár, Márkuly Adrienn és Bartus Tamás lettek.

Ügyességi feladatok

December 31-ig vártuk a rövid fényképes bemutatkozásokat azoktól a pároktól, akik 2018-ban akarnak összeházasodni és szerettek volna elindulni az Álompár 2018 címért.

A fotókat feltöltöttük az Észak-Magyarország Facebook-oldalára, ahol lehetett gyűjteni a lájkokat egészen január 10-ig. Az öt legtöbb lájkot elérő jegyespár bejutott a hagyományosan az esküvői kiállítás és vásár második napján tartandó Álompár-döntőbe, s itt versenyezhetett a kitüntető 2018 év Álompárja címért s az értékes nyereményekért.

Az öt párnak játékos ügyességi feladatokon kellett összemérniük tudását: volt táncverseny is, illetve az Északból kellett esküvői ruhát készíteniük.

- ÉM -


[related-post post_id="3727811"]

[related-post post_id="3674802"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában