Helyi közélet

2018.01.27. 17:54

Adrienn és Tamás 2018 Álompárja

Miskolc - Nagyszerű küzdelemben Márkuly Adrienn és Bartus Tamás lett 2018 Álompárja.

Miskolc - Nagyszerű küzdelemben Márkuly Adrienn és Bartus Tamás lett 2018 Álompárja.

Ötletes bemutatkozás, megbirkózás egy női harisnyával, tánc újságpapíron, energiaitalos doboz áthelyezése egy szál spagetti segítségével, szerelmi üzenet megfogalmazása megadott szavak segítségével, menyasszonyi ruha készítése Észak-Magyarországból. Ilyen játékos viszontagságon kellett átverekednie magát annak az öt idén házasulandó párnak, akik bejutottak az Álompár 2018. döntőjébe, amelyet múlt vasárnap rendeztünk az ITC-ben, az Esküvői Kiállítás és Vásár keretében.

Játékos vetélkedés

Persze már az sem volt csekély kihívás, hogy a selejtező fordulón átjussanak a párok. Ugyanis negyvenhárom pár jelentkezett a felhívásunkra, hogy első körben igyekezzenek minél több lájkot megszerezni az Észak-Magyarország Facebook-­oldalán. Az öt legtöbb tetsziket gyűjtő páros készülhetett aztán a döntőre.

A kiélezett, de békés versengést hozó küzdelemben aztán végül is a Hernádnémetiből érkezett Márkuly ­Adrienn és Bartus Tamás bizonyult a legügyesebbnek, így ők nyerték el a 2018. Álompárja kitüntető címet. ­Szívből gratulálunk nekik!

- ÉM-SZB -


[related-post post_id="3743338"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában