Helyi közélet

2017.12.08. 15:25

Polgármesterek találkozója az Észak-Magyarország szerkesztőségében

Miskolc - Ismét vendégül láttuk megyénk polgármestereit az Észak-Magyarország szerkesztőségében.

Miskolc - Ismét vendégül láttuk megyénk polgármestereit az Észak-Magyarország szerkesztőségében.

Negyedik alkalommal rendezte meg az Észak-Magyarország a polgármesterek találkozóját szerkesztőségünkben, méghozzá nagy sikerrel, ugyanis ismét számtalan településvezető fogadta el meghívásunkat, hogy koccintsunk a 2017-es és a következő évre.

Uri Mariann, az Észak-Magyarország szerkesztője köszöntötte a polgármestereket, megköszönve az egész éves együttműködést. Hangsúlyozta, hogy az újság elkészítése elképzelhetetlen lenne a településeken élők és vezetőik együttműködése nélkül, ha nem lennének hírek, történések a megyéből. Ezek megjelenésére pedig bőven volt lehetőség és felület, hiszen jól működnek a járási oldalak, az egy-egy térséget érintő nagy példányszámos megjelenések, amelyekkel az érintett térségben szinte minden háztartást elér a lap. Utóbbiakat átlagosan havonta két alkalommal jelentettük meg, többször a megyei kormányhivatallal együttműködve.

Magazinok egész évben

Megemlítette a laphoz kapcsolódó magazinokat is, melyek között számtalan olyan készült, amely a települések megjelenésének adott teret. Ilyen volt február elején az Eseménynaptár, márciusban a Városaink, áprilisban a Borsodi Kalauz, júniusban és decemberben a Sport Magazin, augusztusban a Településeink, amely soha nem volt ilyen sikeres, hiszen 96 oldalon jelent meg. Háromszor készült az év során Turisztikai Magazin, amely a határon túlra is eljutott, és decemberben a Lépésről lépésre című kiadvány. De exkluzív magazinunk, a Kontúr is egyre többet foglalkozik a településekkel, így kapott megjelenési lehetőséget például Szirmabesenyő és Komlóska.

A további együttműködés érdekében bemutatta a lap munkatársait, a szerkesztőket, újságírókat és a fotósokat is, majd stílusosan hegyaljai borral koccintottak a jelenlévők a 2018-as évre. Az azt követő kötetlen beszélgetés során persze a településvezetőket az idei évről és a jövőbeli tervekről is faggattuk, az ezek alapján készült cikkeket folyamatosan olvashatják majd lapunk hasábjain.

ÉM-HI


[related-post post_id="3704880"]

[related-post post_id="3704871"]

[related-post post_id="3704864"]

[related-post post_id="3704860"]

[related-post post_id="3704855"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában