Helyi közélet

2017.12.12. 13:55

Dobkoncert a segítségre váró kutyusokért Miskolcon

Miskolc - Örömzenével fűszerezett jótékonysági akciókkal töltik az adventi időszakot a baptista iskolák diákjai.

Miskolc - Örömzenével fűszerezett jótékonysági akciókkal töltik az adventi időszakot a baptista iskolák diákjai.

A fiatalok a város forgalmas pontjain bukkantak fel, hogy jótékonysági akciókhoz csatlakozva meghitté és boldoggá tegyék a karácsony ünnepét. Két alkalommal sütöttek a Vöröskereszt Szeretet Sütigyárában, majd a Szimfónia program zeneiskolásai koncertet adtak az adventi vásárban. Szombaton a Miskolc Plazában a Miskolci Állatsegítő Alapítvány által szervezett karácsonyi jótékonysági vásárban adtak dobkoncertet a fiatalok. Ezzel hívták fel a járókelők figyelmét a kisállatok megsegítésének fontosságára.

Szilágyi Natália is ott volt a lelkes dobosok között. Elmondta: szívesen vesznek részt jótékonysági akciókban, ezúttal Liszek Zsuzsa tanárnő kérte meg őket a fellépésre, hogy a jótékonysági rendezvénynek minél több vásárlója legyen.

– Tudom, hogy a szervezők beteg, szegény embereket támogatnak a bevételből, vagy árva, beteg kutyáknak adnak otthont. Mivel én pénzzel nem tudom támogatni az alapítványokat, a fellépéssel segítek – fogalmazott Natália.

A jótékonysági vásáron a Csomasz Tóth Kálmán Református AMI diákjai is koncertet adtak.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában