Helyi közélet

2017.12.30. 00:48

Az év utolsó nyílt napja az Állategészségügyi Telepen Miskolcon

Miskolc – Miskolcon, 2017. december 30-án szombaton 10 és 14 óra között 72. alkalommal tartanak nyílt napot a Fonoda u. 16. szám alatti Miskolci Állategészségügyi Telepen.

Miskolc – Miskolcon, 2017. december 30-án szombaton 10 és 14 óra között 72. alkalommal tartanak nyílt napot a Fonoda u. 16. szám alatti Miskolci Állategészségügyi Telepen.

Görcsösné Szegedy Eszter, a Miskolci Állategészségügyi Telep telepvezetője az alábbiakról tájékoztatta a Borsod Online-t:

„Állati” sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt aki szívesen ismerkedne állatainkkal, sétáltatná kutyusaink valamelyikét és kacérkodik az örökbefogadás gondolatával. Cserébe rendkívüli örömöt és hálát , meleg teát és kis nassolnivalót is kaphatnak!

A látogatói szeretettől állataink nagyon sokat fejlődnek, számukra a legnagyobb ajándék a simogatás és a séta!

Idén több, mint 654 állatunk talált gazdára a lakosság és állatbarátok önzetlen segítségével.

Jelenleg is több, mint 50 kutyus keres hűséges, felelősségteljes gazdiját.”

Az eddig megrendezett nyílt napok fokozottan hozzájárultak a jó kapcsolat erősítéséhez látogatóinkkal és talán ezen alkalmaknak köszönhetően egyre bővül azok száma, akik kijönnek és segítenek a nálunk lévő állatoknak.

Külön köszönettel tartozunk a MISKOLCI MÁSODIK ESÉLY ÁLLATVÉDŐ ALAPÍTVÁNYNAK és támogatóiknak, akik minden erejükkel azon voltak egész évben, hogy támogassák munkánkat és segítség állataink mielőbbi gazdásítását, elhelyezését , kezeléseit!

Az eddig megrendezett nyílt napok fokozottan hozzájárultak a jó kapcsolat erősítéséhez látogatóinkkal és talán ezen alkalmaknak köszönhetően egyre bővül azok száma, akik meglátogatnak minket és segítenek a nálunk lévő állatoknak.

Ezúton is köszönjük a beérkezett rengeteg adományt MINDENKINEK!

Önöknek, Nektek hála megtelt a rongyos és takarmány raktárunk így jó darabig lesz mivel „bélelni” állatainkat kívül-belül.

Amit kérünk :

  • leendő GAZDIK !!
  • sok SIMOGATÁS
  • nagy SÉTA
  • némi FÜLVAKARGATÁS
  • NÉHÁNY KEDVES SZÓ
  • ...továbbá :

  • széna, szalma bála ; különböző edények az állatok etetéséhez, itatásához; játékok – labda, plüssök; nagy testű kutyák számára nyakörv, póráz, jó minőségű kölyök és felnőtt kutya-macska konzerv eledelek.
  • Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy továbbra is együtt segíthessünk!

    A gazdira váró állatainkat megtekintheti honlapunkon és Facebook oldalunkon is.

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában