Helyi közélet

2017.11.12. 15:13

Ünnepelje zenével az újévet Miskolcon!

Miskolc - Kitűnő művészek, nagyszerű műsor, csodás helyszín és fantasztikus látvány!

Miskolc - Kitűnő művészek, nagyszerű műsor, csodás helyszín és fantasztikus látvány!

A hagyományokhoz híven nagyszabású gálakoncertekkel köszönti a Miskolci Szimfonikus Zenekar az új esztendőt. Az újévi hangversenyek műsorán népszerű polkák, operaáriák és operettslágerek szerepelnek, amelyek tolmácsolásához a műfajok legkiválóbb képviselőit hívják el Miskolcra.

Az előadáshoz mindig társul tánc és vetítés.

Idén olyan nagyszerű művészek lesznek a vendégeik a színpadon, mint Illényi Katica, Vámosi Katalin és Lőkös Dániel. Közreműködik a Ködmön Formációs Táncegyüttes.

A nagy érdeklődésre való tekintettel ezúttal is három időpontban találkozhatnak velük a Miskolci Nemzeti Színház Nagyszínházában; január 5-én, pénteken este 7 órától, majd január 6-án, szombaton – gondolván a családokra is – 10.30-kor és szintén este 7 órakor várják a miskolci közönséget.

Az est dirigense a zenekar művészeti vezetője, Gál Tamás Liszt-díjas karmester, Érdemes Művész lesz, műsorvezetője Becze Szilvia.

Jegyek november 2-tól vásárolhatók az alábbi helyszíneken: Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodája, Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. irodája, Miskolci Nemzeti Színház jegypénztára.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában