Helyi közélet

2017.11.21. 09:55

TOP 100: kiderül, kik alkotják a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elitet

Miskolc - Kedden délután mutatjuk be és adjuk át az idei TOP 100 magazint.

Miskolc - Kedden délután mutatjuk be és adjuk át az idei TOP 100 magazint.

Tizennyolc éve jelent meg az Észak-Magyarországban az első megyei cégeket listába szedő TOP 100, és immár nyolcadszor adjuk át a TOP 100 Gazdasági Díjat, amellyel azokat a cégvezetőket szeretnénk elismerni, akiknek munkáját kiemelkedő eredmények kísérik.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is 20 olyan vállalkozást köszönthetünk, akik korábban nem voltak tagjai a TOP 100 illusztris táborának. Velük együtt 154 társaság, illetve társaságcsoport alkotja megyénk gazdasági elitjét – közülük 61 társaság mindhárom mutató alapján az élvonalba tartozik. További 24 szereplő nevével találkozhatunk két listán. Őket egészíti ki 69 társaság, akik vagy az elért árbevétel, vagy a foglalkoztatott létszám, illetve a megtermelt hozzáadott érték alapján vannak TOP-on.

Hogy ki veheti kézbe a díjat, az ma délután, a Palotaszállóban tartandó TOP 100 rendezvényen derül ki. Mint ahogy az is akkor lát napvilágot, hogy mely cégeknek van helye az idei kiadvány valamelyik listáján.

ÉM-UM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában