Helyi közélet

2017.11.29. 17:26

Mikulás Mesevilágot álmodtak a miskolctapolcai Avalon Parkba

Miskolc - Az Avalon Park követi a hagyományokat, és már szerdán megkezdi ünnepi programsorozatát.

Miskolc - Az Avalon Park követi a hagyományokat, és már szerdán megkezdi ünnepi programsorozatát.

A programsorozat alatt – november 29. és december 8. között – hétköznaponként három, hétvégén és december 6-án pedig öt időpontban kezdődnek az előadások Miskolctapolcán.

Idén még nagyobb szabású Mikulásprogrammal jelentkezünk itt, az Avalon Parkban.” Cziczó Zsuzsanna

– Idén még nagyobb szabású Mikulásprogrammal jelentkezünk itt, az Avalon Parkban! Szerettünk volna még többet nyújtani vendégeinknek, mint az elmúlt években – nyilatkozta Cziczó Zsuzsanna, az Avalon Park brandmenedzsere. – Ez azt jelenti, hogy látogatóink nemcsak a Nagyszakállúval találkozhatnak, hanem varázslatos mesevilágba is csöppenhetnek az ünnepi fényekbe öltöztetett parkban, ahol már belépéskor mesefigurák várják a programra érkezőket.

– A gyerekek segíthetnek visszaszerezni a Mikulás puttonyát, azaz a színművészekkel együtt a külvilágot elfeledve ők is átélhetik a történetet – mondta az Avalon Park brandmenedzsere. – A lenyűgöző színpadi dísz­let és a jelmezek pedig még inkább elbűvölik őket és fokozzák majd az élményt.

Az előadások után következik a várva-várt találkozás a Mikulással és az ajándékosztás a Konferencia Központ előterében kialakított trónusnál, ahol manók segítenek a közös családi fotók elkészítésében.

ÉM


Helyfoglalás szükséges

A Mikulás Mesevilág programja november 29. és december 8. között, hétköznapokon 15.00, 17.00 és 19.00 órai kezdettel, hétvégén és december 6-án pedig 10-18 óráig két óránként induló csoportokban tekinthetők meg. A műsoron való részvételhez előzetes jegyvásárlás, valamint a mesejáték előadásra helyfoglalás szükséges, melyet az Avalon Park honlapján tehetnek meg az érdeklődők, ahol bővebb információkat is találnak a rendezvénnyel kapcsolatban.

Bővebb információk és jegyvásárlás: http://www.avalonpark.hu/mikulas-foglalas/


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában