Helyi közélet

2017.11.05. 10:38

Majd’ kétezer lájk kellett a sikerhez

Ózd - Ózdi házaspár nyerte meg esküvői fotójával a kényeztető egri wellnesshétvégét.­­­­­­­­

Ózd - Ózdi házaspár nyerte meg esküvői fotójával a kényeztető egri wellnesshétvégét.­­­­­­­­

Az ózdi házaspár, Zombor-Tóth Szimonetta és férje, Zombor Attila nyerte meg az Észak-Magyarország facebookos oldalán a nyár végén indított Észak Esküvői Fotópályázatot. A nyereményjátékban azok a párok vehettek részt, akik 2016. január 1-je után esküdtek, Borsod-Abaúj-Zemplén megye szülöttei vagy itt élnek, jelenleg is házasok.

A „nevező pár” esküvőjén készült képpel lehetett jelentkezni és a képre szavazni (lájkolni) Facebook-oldalunkon egészen november 3-án délig. Aki a legtöbb szavazatot (lájkot) kapta, az nyerte meg a 2 személyes, 2 éjszakára szóló kényeztető wellnesshétvégét az egri Hotel Unicornisba.

Száznyolcvan nevező

Az összesen 180 nevező közül végül is egy ózdi házaspár – Zombor-Tóth Szimonetta és Zombor Attila – esküvői képe volt a legnépszerűbb, 1912 lájkot gyűjtöttek be a határidőig. Annyit tudunk még róluk, hogy idén nyáron, július 8-án volt az esküvőjük. Győzelmük egyértelmű volt, hiszen a második helyezett pár 1751 lájkot gyűjtött. A győzteseknek – reményeink szerint – hamarosan személyesen adhatjuk át a jutalmat.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában