Helyi közélet

2017.11.09. 09:54

Lionsos támogatás a hármas iker fiúknak

Miskolc - Ajándékkal kedveskedett a Miskolcon született ikreknek az Első Miskolci Lions Klub.

Miskolc - Ajándékkal kedveskedett a Miskolcon született ikreknek az Első Miskolci Lions Klub.

Kontrollvizsgálatra érkeztek a megyei központi kórházba a két hónapja született hármas ikrek, Milán, Dávid és Márk szerda reggel. Itt lepte meg őket az Első Miskolci Lions Klub nevében dr. Hajdú László, a szervezet soros elnöke, aki nem üres kézzel, hanem néhány csomag pelenkával és egy százezer forintos vásárlási utalvánnyal érkezett. Az anyuka, Szilágyi Laura köszönettel fogadta a támogatást, mint elmondta, már szépen beállt a rendszer a hirtelen ötfősre duzzadt család életében, a férjével megosztoznak a feladatokon, de a család is sokat segít. Már az első kis bizonytalanságon is túl vannak, és a két egypetéjű ikerfiút is könnyen megkülönböztetik egymástól.

Mint dr. Hajdú László elmondta, a gyerekek védelme az egyik a szervezetük négy kiemelt célkitűzése közül, és bár elsősorban a hátrányos helyzetű családok esetében igyekeznek segíteni, amikor hallottak a hármas ikrekről, azonnal úgy döntöttek, hogy egy kis támogatással hozzájárulnak a család életéhez.

ÉM-HI


[related-post post_id="3617190"]

[related-post post_id="3616369"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában