Helyi közélet

2017.11.12. 10:10

360 fokos videó: Egy igazi, csajos szombat délután – férfiszemmel….

Miskolc - 360 fokos videó készült a ruhavásáron. Hogy milyen volt a hangulat? Kiderül belőle!

Miskolc - 360 fokos videó készült a ruhavásáron. Hogy milyen volt a hangulat? Kiderül belőle!

A Patent Közösségi Ruhavásár alapötlete az újra­hasznosítás köré épül. A jelentkező magánszemélyek saját, olyan ruháikkal, kiegészítőikkel standolnak, amikre már nincs szükségük, de valaki másnak hasznosak lehetnek. Így az egyébként még jó állapotú tárgyak, amiket nincs szívük kidobni, szerető új tulajdonosnál folytathatják karrierjüket.

Az egész vásárt valahogy a cukiság légköre lengte körbe. Kicsi, zárt helyszínen, még egészséges mértékben összezsúfolva helyezkedtek el az árusok előre lefoglalt kis standjaikkal, amiket teli pakoltak ruhákkal, táskákkal, kiegészítőkkel. A kofákat sem úgy kell elképzelni, mint harcedzett piacos veteránokat. Hétköznapi, mosolygós emberek, akik a vásár üzleti része mellett mást is adnak: személyes élményeket vagy tanácsokat az adott portékával kapcsolatban, amik külön élettel töltik meg őket.


Az eseményről 360 fokos videó készült. Érdemes megnézni:

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


Ruhababér nélkül…

Ez az intimitás teszi különlegessé a vásárt, hiszen a termékek nagy részét megvehetnénk boltban vagy turkálóban is, de itt sokkal meghittebbé, személyesebbé válik a procedúra, ami sokszor kínszenvedés tud lenni. Mindezt olyan kiegészítő programmal fűszerezték meg, mint a sminktanácsadás.

Igazi csajos szombat délutáni közösségi program kerekedett a belvárosban, és ha nagyon kötözködni akarunk, ez az egyetlen kritika, amit fel lehet hozni. Néhol egy megtestesült Szex és New York epizódban érezhette magát a férfiember, akinek nem sok ruhababér termett ezen a napon.

Ettől függetlenül, a Patent Közösségi Vásár abszolút életképes, szívmelengető program, ami egy támogatandó elképzelésre épül és a résztvevőknek a régi-új termékek mellett közösségi élményt is nyújt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában