Helyi közélet

2017.09.14. 16:56

Nemzetközi Felnőtt Képesség- és Kompetenciamérési Program Miskolcon

Miskolc - A felnőttek képességeit felmérő, eddigi legátfogóbb nemzetközi kutatás indult Magyarországon szeptember 1-jén.

Miskolc - A felnőttek képességeit felmérő, eddigi legátfogóbb nemzetközi kutatás indult Magyarországon szeptember 1-jén.

A felmérés a 16 és 65 év közötti népesség mindennapi életben és a munkavégzés során használt alapkompetenciáit, azaz szövegértési, elemi olvasási, matematikai és informatikai problémamegoldó képességeit, valamint ezek munkaerőpiaci hasznosulását vizsgálja.

A Nemzetközi Felnőtt Képesség- és Kompetenciamérési Program keretében a Központi Statisztikai Hivatal Miskolcon is önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre.

Az adatgyűjtésben való részvétel önkéntes.

A PIAAC-felméréssel és az adatgyűjtéssel kapcsolatban további felvilágosítás kérhető a 06 (80) 200-766 telefonszámon (H–Cs.: 8:00–16:30, P.: 8:00–14:00 óra között), vagy a [email protected] e-mail-címen.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában