Helyi közélet

2017.09.06. 12:17

Miskolcon varázsol a Hungária Nagycirkusz

Miskolc - A 8. generációs cirkuszdinasztia szeptember 6–10-e között Miskolcon látható!

Miskolc - A 8. generációs cirkuszdinasztia szeptember 6–10-e között Miskolcon látható!

Garantált színvonal, a név kötelez! Legyen a vendégük a 2017-es új elő­adásukra a klasszikus cirkusz világában. Díjnyertes produkciókkal, Európa számos országában kitüntetett artista művészekkel a porondon és a kupolában várják a közönséget ez alkalommal is!

Szenzáció! Afrikai oroszlánok, bengáli tigrisek és fehér oroszlánok közös produkciója a porondon! A Hungária Nagycirkusz műsorának attrakciói: Skippy, az ausztrál óriás vörös kenguru, idomított indiai elefánt produkció Olaszországból, holland fríz, spanyol andalúz lovak szabadidomítása, magasiskolája Párizsból, egzotikus állatok karavánja, púpos tevék, dromedárok, afrikai watusik, zebrák, struccok, minipónik és alpakák. A műsor humoráról a fesztiváldíjas bohócok, a Duo Tic Tac gondoskodik!

Az ország egyik legnagyobb utazó cirkusza Miskolcon, a Szentpéteri kapui Tesco Extra parkolójában látható.

ÉM


Kedvezményes jegyek

Az Észak előfizetőjeként Önök belépőjegyeiket a premier előadásra 3000 forint helyett 1500 forintért* vásárolhatják meg munkanapokon 8.00-tól 15.00 óráig az Észak szerkesztőségében (Miskolc, Zsolcai kapu 3.). Előfizetői jegyinformáció:

+36/46-502-900.

*A kedvezményes árú belépőjegyek korlátozott számban kaphatók!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában