Helyi közélet

2017.09.09. 19:31

Hungária Nagycirkusz: Skippy és Leila a kedvenc

Miskolc - Vasárnapig van Miskolcon a Hungária Nagycirkusz, a 8. generációs cirkusz dinasztia legújabb műsorával.

Miskolc - Vasárnapig van Miskolcon a Hungária Nagycirkusz, a 8. generációs cirkusz dinasztia legújabb műsorával.

Az előadások megtekinthetőek szeptember 10-ig a Szentpéteri kapui Tesco Extra parkolójában.

4 tonnás családtag

A műsor attrakciói: afrikai oroszlánok, bengáli tigrisek, fehér oroszlánok közös produkciója a porondon; Skippy, az ausztrál óriás vörös kenguru; idomított indiai elefántprodukció Olaszországból; holland fríz, spanyol andalúz lovak szabadidomítása Párizsból; egzotikus állatok karavánja; Európa számos országában kitüntetett artista művészek bemutatói.

A Hungária Nagycirkusz, az ország legnagyobb vándorcirkusza egyébként idén is tavasszal indult el, hogy városról városra szórakoztassa a kicsiket és nagyokat egyaránt. Wertheim Carmen, a vándorcirkusz vezetője akkor azt nyilatkozta, hogy minden évben új műsorral készülnek a közönségnek, éppen ezért több városba visszavárják őket. A nagy kedvenc egyértelműen Skippy, az ausztrál óriás vörös kenguru és a 4 tonnás elefánthölgy, Leila, aki mára családtaggá vált a cirkuszban. Leila egyébként külön kamionnal érkezik a városokba, és a cirkuszban csak szabad kézzel lépnek fel, azaz semmiféle kényszerítés nincs.

Szombaton és vasárnap is

Az előadások időpontjai: szeptember 9. (szombat), 15.00 és 18.00, szeptember 10. (vasárnap), 11.00 és 15.00. A jegyárak 2500 és 4500 forint/fő közötti (ár)sávban vásárolhatóak a cirkusz pénztáránál (Miskolc, Szentpéteri kapu). Elővételes jegyvásárlásról az alábbi telefonszámon érdeklődhetünk: +3630/533-8853.

- ÉM -


[related-post post_id="3608356"]

[related-post post_id="3606823"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában