Helyi közélet

2017.08.05. 11:48

Tolcsvai Borfesztivál tizennegyedszer

Tolcsva - Kellemes és tartalmas nyárestékkel várnak mindenkit.

Tolcsva - Kellemes és tartalmas nyárestékkel várnak mindenkit.

Elstartolt pénteken délután a Tolcsvai Borfesztivál, amelyet idén már tizennegyedik alkalommal rendeznek meg, és amely a legnagyobb rendezvénye a településnek.

A hivatalos megnyitót követően a Csillag Musical Társulat retró műsora következett, majd Rácz Gergő adott élő koncertet. A három nap alatt színpadra lép többek között Pély Barna, Majka és Curtis, illetve az Apostol is. A zenei programok mellett a Bormúzeumban a Hollóházi Porcelán Manufaktúra kitelepült kisműhelyébe várják a vendégeket, a tájháznál Elfeledett ízek konyhája nyitott, szombaton és vasárnap pedig túrázni invitálnak a szőlővel borított dűlőkre.

Huszonöt környékbeli pincészet kínálja a borait, szombaton délután véradás is lesz az iskolában, a kastélyparkban pedig ingyenes egészségügyi mérések. Idén Sárospatak mellett Erdőbényéről is közlekedik közvetlen buszjárat a fesztiválra, amely vasárnap este tűzijátékkal zár.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában