Helyi közélet

2017.08.23. 13:01

Sajóbábonyé és lakóié lesz az egész szombat

Sajóbábony - Szombaton ünnepel a nyolc éve városi rangot kapott Sajóbábony.

Sajóbábony - Szombaton ünnepel a nyolc éve városi rangot kapott Sajóbábony.

A Borostyán Mihály Sportközpont és környéke lesz a centruma szombaton Sajóbábony városnapjának, amely színes és színvonalas kikapcsolódást ígér a város polgárainak és az erre az alkalomra odalátogatóknak.

Városi kitüntetettek

A hivatalos megnyitó ugyan dr. Szilva István polgármester ünnepi beszédével és a városi kitüntetések átadásával csak délután 3 órakor kezdődik, de már a délelőtt érdekes programokat ígér. A sportpálya mellett például barantabemutató, gyermeklovagoltatás, célba dobás, ugrálóvár, óriáscsúszda, trambulin, népi játszóház és vízi dodgem is várja a kicsiket és nagyokat, de bemutatót tart a Spider mentőcsapat, lesznek veterán autók és kamionhúzó verseny is.

Bikini-koncert

A színpadon délután 2-kor a Rezeda Népdalkör, majd a Szabad Szombat Táncegyüttes kezd, délután 4-kor Zalatnay Saroltáé és a Reflex Zenekaré a pódium. Őket Janicsák Veca követi. Fél 8-kor lép a színpadra a Bikini Együttes, és a 9 órai tűzijáték után a Kántor Band húzza a talpalávalót egészen éjfélig.

Lesznek kísérőprogramok is. A Déryné Szabadidőközpontban például Kiss Rozália festőművész alkotásaiból nyílik kiállítás.

- ÉM-SZB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában