Helyi közélet

2017.07.23. 14:13

A látogatói szeretet sokat segít

Miskolc - Hatvanadik alkalommal tartottak nyílt napot a miskolci Állategészségügyi Telepen.

Miskolc - Hatvanadik alkalommal tartottak nyílt napot a miskolci Állategészségügyi Telepen.

A jubileumi rendezvényre most is azokat várták szombaton, akik szerettek volna megismerkedni a telepen lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát vagy örökbe fogadnának gazdátlan állatot.

Örökbe fogadhatták

Az 60. nyílt napon is sétára indulhattak a telep állataival a látogatók, és ha egy-egy kutyus megtetszett, akkor örökbe is fogadhatták. Minden kutyáról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adják oda új gazdájuknak, ha megtörtént az orvosi vizsgálata és egészséges.

– Állataink a látogatói szeretettől nagyon sokat fejlődnek – mondta Görcsösné Szegedy Eszter, a Miskolci Állategészségügyi Telep vezetője. – Rendkívüli örömet és hálát mutatnak minden egyes sétanapon.

A simogatás, sétáltatás a legnagyobb ajándék állataink számára. Jelenleg 74 kutya és 12 macska részére keresünk hűséges gazdát. Az elmúlt két hétben 22 kutyánk és 7 macskánk került gazdához vagy állatmenhelyre, más befogadó szervekhez.

„Továbbra is szívesen fogadunk adományként használt edényeket az állataink etetéséhez, takarót, szőnyeget az ólak kibéleléséhez, főként kölyök állataink számára. Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat, és a segítő közreműködést” – sorolta a telepvezető.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában