Helyi közélet

2017.06.29. 15:08

Új parkoló, új aszfalt, új járda a Győri kapuban

Miskolc - Több mint 30 millió forintból fejlesztett körzetében Hubay György képviselő.

Miskolc - Több mint 30 millió forintból fejlesztett körzetében Hubay György képviselő.

Új parkolók, új aszfaltszőnyeg, új járda, többek között ezek a beruházások valósultak meg Hubay György önkormányzati képviselő körzetében az elmúlt hónapokban. A fejlesztések egy részét a képviselő támogatta, valamint a városi költségvetés is biztosított ezekre forrásokat.

– A Thököly utcában 50 férőhelyes parkoló épült, 12 millió forintból – kezdte sorolni a képviselő. – Tavasszal 300 ezer forintért ültettünk fát. A Vászonfehérítő utcában nyolc járdaszakasz újult meg, 450 méteren, ez 10 millió forintba került. A Győri kapu 35–41. között 200 méter hosszan új aszfalt került az útra. Ez az útszakasz 40 éve épült, azóta nem volt felújítva, gondot is okozott az ott lakóknak. Ezeken kívül pedig a Gálffy Ignác utcában is épült parkoló, 6 millió forintból.

A legjelentősebb fejlesztések között az Aba utcai óvoda rekonstrukcióját említette Hubay György, az intézmény 200 millió forintból újul meg.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában