Helyi közélet

2017.06.13. 12:58

Valami nagyon furcsa dolog épült Taktaharkányban

Taktaharkány - Van egy "darab ház" a szennyvíz átemelő körül, ami elsőre sokkoló látvány, de sikerült megfejteni a rendeltetését.

Taktaharkány - Van egy "darab ház" a szennyvíz átemelő körül, ami elsőre sokkoló látvány, de sikerült megfejteni a rendeltetését.

A képen látható szennyvíz átemelő nem olyan szennyvíz átemelő, mint normális társai. Más. Ez leginkább onnan látszik, hogy van egy darab lefestett fal ablaknyílással és díszítő csíkkal az egyébként drótkerítéssel határolt doboz előtt.

Sokadik tippre - szerintünk - sikerült kitalálni mi is ez valójában. Ha valaki Szerencs irányából érkezik autóval, vagy éppen a vonatablakból nézi a települést, rápillantva a falra úgy láthatja, hogy az a háttérben álló családi házak részlete, takarva a mögötte álló szürke dobozt, esztétikusabb képet adva a faluról.

Más kérdés, hogy ha az ellenkező irányból érkezik, akkor Ön csak pislog a darabka fal láttán, de most már a rendeltetésének tudatában nézegesse, ha arra jár...

Szóval ez a mi tippünk, de folytassuk közösen a nyomozást az ügyben!

[poll id="1433"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában