Helyi közélet

2017.06.13. 19:42

Kertek Alatt Fesztivál Bükkszentkereszten - A diáktábor kult-fesztbe fordul át

Bükkszentkereszt, Miskolc - Az immár bükkszentkereszti Kertek Alatt Fesztiválra ugyanúgy a miskolciakat, a nagyvárosiakat várják, mint a megelőző években (Varbóra).

Bükkszentkereszt, Miskolc - Az immár bükkszentkereszti Kertek Alatt Fesztiválra ugyanúgy a miskolciakat, a nagyvárosiakat várják, mint a megelőző években (Varbóra).

A cél: ki a természetbe! Ahol a bükki helyszín mellett kulturális kínálat, filmvetítések, kézművesvásár, sportok és népi játékok, zene, tánc és kikapcsolódás fogadja majd az érdeklődőket. Június 14-18., azaz szerda és vasárnap között.

Az első napokban a KAF inkább diáktábor jellegét ölti, miskolci Waldorf-iskolások lepik el a helyszínül szolgáló bükkszentkereszti Ifjúsági Tábort. A rendezvény már ekkor is nyitott a külvilág felé, de a nagyközönséget vonzó programok elsősorban péntek délutántól sorakoznak. Amint az a kamaprojekt.hu vagy az atjarokhe.hu weboldalakon olvasható (utóbbi link utalás a KAF-ot immár ötödik alkalommal megszervező civil közösségre), minden este a KineDOK filmvetítései zajlanak, igazi ínyencségekkel a vásznon, napközben kama és más sportok alkalmi bajnokságai vagy erdei túrák szólítanak a gyepre, a fák közé. Lesz délutánonként HA Szabadegyetem érdekes előadásokkal, több felolvasóest. Péntektől másfél napon át kézművesvásár és Civil Piknik a táborterület középpontjában, s már aznap este „éntáncolnékveled” est, majd másnap koncertek sorra: Yazd, Kabin, Kisavas, zárásként pedig DJ Zöld, aki kedvelt visszatérő vendége a Kertek Alatt Fesztiválnak. A zárónap vasárnap délelőttjén focival és kamázással fejeződik be az ötnapos programsorozat.

További információk: kamaprojekt.hu, atjarokhe.hu, „Utánam, srácok: Miskolcra” és KAMA Facebook-oldalak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában