Helyi közélet

2017.06.03. 17:00

Interjú: Giova

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere az olasz származású dj/producer Giova volt, aki többek között mesélt nemrég megjelent zenéiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere az olasz származású dj/producer Giova volt, aki többek között mesélt nemrég megjelent zenéiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Milyen évet zártál 2016-ban?

Giova: A 2016-os évre pozitívan tekintek vissza mint bulik, mint pedig zenei téren. A múlt évem megalapozta az ideit, hogy az eddigi éveimnél sikeresebb legyen!

Béres Szabi: Hogyan alakul eddig az éved?

Giova: Évről évre fejlődöm ,viszont mindig tudok valami újat tanulni. A szorgalmam és a kitartásom szép lassan meghozza gyümölcsét. Az idei évben egy szlovákiai club turné keretén belül szinte bejártuk az egész országot ,emellett egy újabb álmom vált valóra ,hogy fővárosunkban házigazdaként tevékenykedhetek.

Nem utolsó sorban azt is kiemelném amire a legbüszkébb vagyok, hogy rádiókban hallhatom vissza a saját munkásságom.

Béres Szabi: Friss megjelenések?

Giova: Két saját dalom jelent meg az idei évben eddig. Az egyikben segítségemre volt két fiatal tehetséges úriember, ők lennének a Lost Carves páros. Egy olyan dalt próbáltunk készíteni ami mind a club életben és a fesztiválokon megállja majd a helyét. Ez lenne a DESERT.

A másik dalom pedig egy régi klasszikus újragondolása, ami egy igazi rádió barát track lett. Ez a DESERT ROSE Brazilian Bass köntösben!

Valamint számos remix is napvilágot látott, ebből kiemelném a méltán híres és nemzetközi szinten is elismert Stereo Palmanak készített remixünket!

Béres Szabi: Tervek?

Giova: Továbbra is kitartóan fogok dolgozni az új dalokon ,amik remélhetőleg meghozzák idővel a siker gyümölcsét.

Emelett szeretném ha a külföldi terjeszkedés is sikeredne, ha kezdetekben nem is tengeren túli fellépésekben nyilvánulna meg, bár ez sem utolsó a bakancslistámon.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában