Helyi közélet

2017.05.07. 17:07

Száz családnak segített ezúttal a Mulatós Herceg

Szikszó - A hosszú hétvége előtt adományokat osztott szét a rászoruló családok között.

Szikszó - A hosszú hétvége előtt adományokat osztott szét a rászoruló családok között.

Barna Barnabás idén már második alkalommal segített. A Mulatós Herceg múlt pénteken, a hosszú hétvégére való tekintettel adományokat osztott szét a rászoruló családok között Szikszón – a település polgármesterével karöltve osztott ételt a helyi művelődési központban.

– Száz családnak próbáljuk könnyebbé tenni a mindennapjait azzal, hogy száraz élelmiszerrel: olajjal, cukorral, liszttel, tésztával, margarinnal és különféle konzervekkel gyarapítjuk az éléskamrájukat – mondta Barna Barnabás. – Régóta jó kapcsolatot ápolok a településsel és annak lakóival, pontosan tudom, hogy arrafelé mennyi a rászoruló család, akiknek a május elsejei hosszú hétvége e nélkül jobban megterhelné a pénztárcáját.

Megtapasztalta

– A település polgármestere, Füzesséri József személyes jó barátom, aki szívesen fogadta a segítséget, és azt, hogy meglepem ezzel a kis ajándékkal a szikszói családokat – folytatta. – Neki ezúton is köszönöm, hogy segített felkutatni, melyek azok a háztartások, amelyekben valóban jó helyre kerülnek ezek az élelmiszerek. Gyerekként jómagam is megtapasztaltam, milyen a nélkülözés, amikor egy-egy ünnepen önhibánkon kívül nem kerülhetett kenyér az asztalra. Éppen ezért fontosnak tartom, hogy ez csak egy állomás legyen a sok közül; az idei évben még nagyon sok megyébe szeretnék eljutni – árulta el a Mulatós Herceg.

„Barna remek ember, nem csak a hangja, de a szíve is a helyén van. Örülök, hogy megismertük egymást” – fűzte hozzá Szikszó polgármestere, aki – bár kevesen tudják – a település lakóival a nézőtérről követte és szurkolta végig Barnabás műsorvezetői debütálását a Zenebutik csatornán látható Hercegi Showban.

ÉM


Névjegy

Barna Barnabás énekes, előadóművész Mezőcsáton született 1978-ban. Több hazai zenei produkció résztulajdonosa, sikeres vállalkozó, három gyermek édesapja.

A gyerekkori Arany Galamb-díjat követően énekes előadóművészi munkásságát Jimmy-díjjal és Arany Pálma-díjjal is elismerték. Kiscsécs és Fony roma önkormányzata hercegi címet adományozott neki a rendszeres jótékonykodásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában