Helyi közélet

2017.05.05. 14:44

Szavazásindító buli a Herman Ottó Múzeumban

Miskolc - Az elmúlt napok a Herman Ottó Múzeum számára az összefogásról szólt. A Museum Dance Off 4 európai döntőjében 24 óra alatt 17.590 szavazatot kapott a múzeum videója, ami nem történhetett volna meg, ha kisebb-nagyobb közösségek nem állnak melléjük, és segítik a Herman Ottó Múzeumot a voksoláskor.

Miskolc - Az elmúlt napok a Herman Ottó Múzeum számára az összefogásról szólt. A Museum Dance Off 4 európai döntőjében 24 óra alatt 17.590 szavazatot kapott a múzeum videója, ami nem történhetett volna meg, ha kisebb-nagyobb közösségek nem állnak melléjük, és segítik a Herman Ottó Múzeumot a voksoláskor.

"Szívmelengetőek voltak a visszajelzések: középiskolai osztályoktól kezdve munkahelyi kollektívákon át az ország múzeumainak, kiállítóhelyeinek munkatársai, kollégáink nem sajnálták az időt, fáradtságot, hogy minél jobb eredményhez segítsenek bennünket. Ezt nem tudjuk eléggé megköszönni" - olvasható a miskolci Herman Ottó Múzeum közleményében.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy első magyarországi, sőt közép-, kelet-európai múzeumként nevezhettünk erre a versenyre. De még nagyobb büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ilyen összefogást tudtunk kialakítani egy olyan ügy érdekében, amely elismerést hozott nemcsak intézményünknek, hanem Miskolcnak, Magyarországnak, a magyar múzeumi közösségnek.

Ez a verseny és a " target="_blank">kisfilm lett az a kapcsolatteremtő erő, amely által számunkra a hazai múzeumok mellett a szomszédos országok múzeumaival, valamint más európai múzeumokkal is megteremtődött egy - reményeink szerint több, nem csak szakmai területen is aktív - közösség.

Előttünk van azonban egy még nagyobb megmérettetés, a világdöntő, ahol természetesen szeretnénk méltóképpen szerepelni. Mivel nemes ellenfeleink jóval nagyobb, akár milliós világvárosokban, kontinensnyi országokban működnek, egy kicsit Dávid és Góliát harca lesz ez, de egy pillanatra sem adjuk fel. A kérésünk mindenki felé az, hogy a rendelkezésre álló 24 óra alatt minél többször szavazzanak ránk, hiszen a tavalyi győztes csaknem 80 ezer vokssal diadalmaskodott.

A nagy eseményre természetesen szeretnénk felhívni a figyelmet, ezért hétfőn délután fél 2-től szavazásindító „minibulit” tartunk a Herman Ottó Múzeum főbejárata előtt. Vendégünk lesz a miskolci Kaffka Margit Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tánccsoportja Baráth Péter vezetésével, akik egyébként a videóban is közreműködtek. Pontosan 2 órakor pedig jelképesen is leadjuk az első szavazatot, és erre kérünk mindenkit itthon és külföldön egyaránt.

Az eseményre mindenkit szeretettel várunk!"


A szavazás menete május 8-án, hétfőn 14 órától:

  • Nyissa meg a www.whenyouworkatamuseum.com honlapot.
  • Görgesse egy kicsit lejjebb az oldalt, és keresse meg a következő linket, és kattintson rá: http://poll.fm/5sshg
  • Megjelenik egy szavazórobotokat kiszűrő ellenőrző mező, ide a fölötte lévő szöveget kell beírni.
  • Bejön a szavazási oldal, jelölje meg a Herman Ottó Múzeum neve mellett lévő kört, majd kattintson a Vote szóra.
  • Ezzel a szavazás le is zárult, lehet előlről kezdeni, az oldal frissítése után. Mivel nem korlátozzák az egy gépről leadható szavazatok számát, így kérjük voksoljanak minél többet.

  • Európai csúcsra táncolt a miskolci Herman Ottó Múzeum!

    Amiben eddig csak reménykedtünk, immár valóság: a Herman Ottó Múzeum videója megnyerte a Museum Dance Off verseny európai döntőjét, és bekerült a világfináléba.


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában