Európai csúcsra táncolt a miskolci Herman Ottó Múzeum!

Akt.:
Európai csúcsra táncolt a miskolci Herman Ottó Múzeum!
Miskolc – Amiben eddig csak reménykedtünk, immár valóság: a Herman Ottó Múzeum videója megnyerte a Museum Dance Off verseny európai döntőjét, és bekerült a világfináléba!

Huszonnégy óra alatt több, mint 17 ezer szavazat (pontosan 17.590). Ezt a nem akármilyen eredményt érte el a Herman Ottó Múzeum videója, amelyet a Museum Dance Off 4 versenyre készítettek el. Ez a siker óriási összefogás nyomán jöhetett létre, hiszen a helyi középiskoláktól kezdve az ország többi múzeumában dolgozó kollégákig rengeteg kisebb-nagyobb közösség fogott össze felhívásunkra, és voksoltak a filmre, amelynek nézettsége már meghaladta a 10 ezret a YouTube-on, és öt kontinens 42 országában láttak legalább egyszer.

muzeum_650

A világdöntő szavazása május 8-án, hétfőn – magyar idő szerint – 14 órakor indul, és 24 órán keresztül tart majd.

Itt egy-egy ausztrál, kanadai és egyesült államokbeli múzeum videójával szállunk nemes versengésbe. Ennek megnyeréséhez az eddigieknél is nagyobb összefogást szeretnének létrehozni, mivel a tavalyi győztes, a melbourne-i Victoria Museum 79 ezer szavazattal hódította el a trófeát.

– Horváth Szabolcs, marketing és kommunikációs referens, Herman Ottó Múzeum –


A szavazás menete május 8-án, hétfőn 14 órától:

  • Nyissa meg a www.whenyouworkatamuseum.com honlapot.
  • Görgesse egy kicsit lejjebb az oldalt, és keresse meg a következő linket, és kattintson rá: http://poll.fm/5sshg
  • Megjelenik egy szavazórobotokat kiszűrő ellenőrző mező, ide a fölötte lévő szöveget kell beírni.
  • Bejön a szavazási oldal, jelölje meg a Herman Ottó Múzeum neve mellett lévő kört, majd kattintson a Vote szóra.
  • Ezzel a szavazás le is zárult, lehet előlről kezdeni, az oldal frissítése után. Mivel nem korlátozzák az egy gépről leadható szavazatok számát, így kérjük voksoljanak minél többet.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .