Helyi közélet

2017.05.09. 07:28

Herman Ottó Múzeum - A világdöntőben táncolnak

Miskolc - Kedd 14 óráig lehet szavazni a miskolci Herman Ottó Múzeum táncos videójára.

Miskolc - Kedd 14 óráig lehet szavazni a miskolci Herman Ottó Múzeum táncos videójára.

Szavazásindító bulit rendeztek a Herman Ottó Múzeum előtti téren hétfőn kora délután, hiszen 14 órakor elindult a világdöntő, amelyen a miskolci kisfilm Európát képviselve az Egyesült Államok, Kanada és Ausztrália legjobbjával száll ringbe. Ahogy arról a múlt héten beszámoltunk, a miskolci múzeum hazánkból elsőként indult el a négy éve szervezett Museum Dance Off versenyen, amelynek célja, hogy megmutassa a világ múzeumainak könnyedebb, vidámabb oldalát. A múzeumi dolgozók egy-egy zenés videóklipbe foglalva táncolják be magukat a nagyközönség szívébe.

A miskolci videóklip egyenes ágon került be az európai döntőbe, ahol egy angol és egy dán múzeumot utasított maga mögé a szavazatok majd háromnegyedével. Közben lezajlott az amerikai, kanadai és ausztrál verseny is, így összeállt a világdöntő négyese. A szervezők oldalán kedden 14 óráig lehet korlátlan számú szavazatot leadni. A hétfői bulin a klipben is szereplő Kaffka Margit Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tánccsoportja mutatta meg, hogyan is kell profin ropni. A múzeum munkatársai pedig hangsúlyozták: szeretnék megköszönni mindenkinek, aki eddig segítette őket, de most még nagyobb összefogásra van szükség, hogy nyerhessenek.

ÉM-HI


A szavazás menete május 8-án, hétfőn 14 órától:

  • Nyissa meg a www.whenyouworkatamuseum.com honlapot.
  • Görgesse egy kicsit lejjebb az oldalt, és keresse meg a következő linket, és kattintson rá: http://poll.fm/5sshg
  • Megjelenik egy szavazórobotokat kiszűrő ellenőrző mező, ide a fölötte lévő szöveget kell beírni.
  • Bejön a szavazási oldal, jelölje meg a Herman Ottó Múzeum neve mellett lévő kört, majd kattintson a Vote szóra.
  • Ezzel a szavazás le is zárult, lehet előlről kezdeni, az oldal frissítése után. Mivel nem korlátozzák az egy gépről leadható szavazatok számát, így kérjük voksoljanak minél többet.

  • Európai csúcsra táncolt a miskolci Herman Ottó Múzeum!

    Amiben eddig csak reménykedtünk, immár valóság: a Herman Ottó Múzeum videója megnyerte a Museum Dance Off verseny európai döntőjét, és bekerült a világfináléba.


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában