Helyi közélet

2017.05.12. 15:54

„Miskolc a Vodafone második otthona”

Miskolc - Az ösztöndíjprogram mellett a Vodafone miskolci központjában dolgozók önkéntes munkát is végeznek.

Miskolc - Az ösztöndíjprogram mellett a Vodafone miskolci központjában dolgozók önkéntes munkát is végeznek.

Az idei évben a Vodafone Magyarország nyerte el a miskolci közgyűlés által adományozott „A Civilek Támogatásáért” díjat, amelyet Miskolc város napján adott át dr. Kriza Ákos polgármester Major Péternek, a Vodafone Magyarország ügyfélszolgálati igazgatójának, a miskolci Regionális Ügyfélszolgálati Központ vezetőjének.

Major Péter lapunknak elmondta, a Vodafone 2009 óta van jelen Miskolcon, több mint 1 milliárd forintos beruházást hajtott végre a városban, közel 700 kolléga dolgozik itt, és szolgálja ki a Vodafone Magyarország ügyfeleit országszerte. „Miskolc a Vodafone második otthona Magyarországon. Az ügyfélszolgálati központunkban dolgozók számára nagyon fontos, hogy tevékenyen részt vállaljanak a város mindennapjaiban, aktívan hozzájáruljanak a város fejlődéséhez, saját eszközeikkel, sok esetben önkéntes munkával segítsék a rászorulókat és támogassák a kulturális életet is” – fogalmazott az ügyfélszolgálati igazgató.

Segítik a tehetségeket

A Vodafone számos terület mellett többek között az ünnepi rendezvénynek otthont adó Miskolci Nemzeti Színházat is támogatja 2014-től. Az idei évadban is 5 millió forinttal segíti a színház pályakezdő tehetségeit és a teátrum munkáját. „Az együttműködés keretében jelenleg a színház négy fiatal színésze és két táncművésze részesül a Vodafone művészeti ösztöndíjban. Az ösztöndíjprogram célja, hogy a pályakezdő évek megkönnyítésével hozzájáruljon a színészek és táncosok pályán tartásához. A Vodafone és a Miskolci Nemzeti Színház együttműködésének köszönhetően az elmúlt években számos olyan gyermek vagy család juthatott el a színházba, akik egyébként nem biztos, hogy ezt megengedhetnék maguknak” – sorolta Major Péter.

Az ösztöndíjprogram mellett a Vodafone Regionális Ügyfélszolgálati Központjának dolgozói önkéntes munkával támogatják a Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógia Intézetet, valamint a miskolci Gyermekvédelmi Központ Fruska Regionális Hatáskörű Módszertani Gyermekotthont is.

ÉM-NSZR


Kriza Ákos: A miskolciak képesek voltak megküzdeni a mai sikereikért

A város napja alkalmából csütörtökön átadták Miskolc díszpolgári címeit is.

Díjak és kitüntetések Miskolc Város Ünnepén

Május 11-én ünnepeljük Miskolc Város Napját, ezen a napon hagyományosan az ünnepi közgyűlési ülésen adják át az önkormányzat által odaítélt kitüntetéseket. Íme a kitüntettek listája.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában