Helyi közélet

2017.05.15. 14:10

Interjú: Nia Even

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a bájos Nia Even volt, aki mesélt nemrég megjelent vadonatúj daláról is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a bájos Nia Even volt, aki mesélt nemrég megjelent vadonatúj daláról is az olvasóknak.

Béres Szabi: Milyen évet zártál 2016-ban?

Nia Even: 2016 egy nagyon pörgős év volt, sok új kapcsolatra tettem szert, és legalább annyit sikerült lezárnom is. Fellépések szempontjából sem volt gyenge, nagyon sokat utaztam, idehaza és külföldre is.

Minden fellépésen az a célom,hogy kellőképpen kiszolgáljam a szettemmel a közönséget,ez idén sem változott meg.

Béres Szabi: A napokban látott napvilágot új dalod, "On My Mind” címmel, mit lehet róla tudnunk, hogyan jött a közös munka Burai Krisztiánnal?

Nia Even: Krisztiánt egy energia italt forgalmazó cég által ismertem meg, nagyon megtetszett a hangja és az egyénisége, ezért őt kértem fel a közös munkára. Nagyon profi és rugalmas, így könnyű volt vele a munka minden fázisa.

Béres Szabi: Idén várható még stúdiózás?

Nia Even: Idén még sok minden várható tőlem, remixek, saját dal, valamint szeretnék még egy klipet is elkészíteni.

Béres Szabi: Tervek?

Nia Even: Még nem árulhatok el neveket, helyszíneket, de idén már biztosan ott leszek 2 nagy fesztiválon, ami nekem külön megtiszteltetés. A jövőre nézve szeretnek produceri munkákkal erősíteni , és külföldi nevekkel dolgozni.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában