Helyi közélet

2017.04.19. 21:02

Droggal való kereskedés miatt a vádlottak padján

Kazincbarcika, Miskolc - Kábítószereket, gyógyszereket foglaltak le a házkutatáskor.

Kazincbarcika, Miskolc - Kábítószereket, gyógyszereket foglaltak le a házkutatáskor.

Első tárgyalást tartotta ma a Miskolci Törvényszék annak a vádlottnak az ügyében, akit „jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével és három rendbeli egészségügyi termék hamisításának bűntettével” vádol a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

Lekapcsolták a kocsit

A vádirati tényállás szerint a vádlott egy társával együtt 2016. január 12-én személygépkocsijával közlekedett Kazincbarcikán, amikor a rendőrök ellenőrzés céljából megállították a járművet. A gépkocsiban és – később – a vádlott lakásán a rendőrök 674,39 gramm kábítószert találtak, melyben az amfetamin­bázis mennyisége meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, annak 27-29-szerese.

Ezentúl a vádlott lakásában ismeretlen eredetű gyógyszerkészítményeket, ampullákat, tablettákat foglaltak le, melyek trenbolon, tesztoszteron és metándienon anyagokat tartalmaztak. Utóbbiak Magyarországon nem engedélyezett egészségügyi termékek, illegális gyógyszernek minősülnek.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában