Helyi közélet

2017.03.30. 10:04

Imádta a közönség a miskolci Dűlőt

Miskolc - Először indult a versenyen, és máris sikert aratott az étterem.

Miskolc - Először indult a versenyen, és máris sikert aratott az étterem.

A Dűlő étterem lett a XII. Országos Étterem Hét közönségdíjasa. A szervezők tájékoztatása szerint a verseny során 3160-an küldték el a véleményüket március 13. és 23. között a DiningCity étteremajánló weboldalára. A beérkezett értékelések alapján hirdették ki a nyerteseket négy kategóriában.

A 3300 forintos kategóriában érte el a Dűlő a fenti eredményt.

„Kimondhatatlanul nagy öröm számunkra, hogy annak ellenére, hogy először vettünk részt a DiningCity Országos Étterem Hét programban, ilyen szép eredményt értünk el. Mondhatom, hogy abszolút várakozáson felüli.

Annál is inkább értékes számunkra ez a díj, mert a hozzánk látogató vendégek véleménye alapján nyertük el”, mondta Vécsey Renáta étteremvezető. „Szeretném megköszönni a DiningCitynek ezt a kezdeményezést, gratulálunk a részt vevő és nyertes éttermeknek, és nem utolsósorban köszönet a kollégáknak, akik tudásuk legjavát adva megnyerték ezt a megtisztelő címet a Dűlőnek.”

ÉM-HM


Mi is ez a verseny?

Háromfogásos menüsorok kóstolhatók kedvezményes áron az Országos Étterem Hetek alkalmából, amelyeket tavasszal és ősszel rendeznek meg.

Ez alkalmakkor a vendégek a 3300 forintos áron kínált menüsorokon túl próbára tehetik az éttermek prémium fogásait 4900 forintért. Az idei héten az összesítés szerint 26 000 vendég foglalt asztalt a 136 részt vevő étterembe. A mostani volt a 12. alkalom, hogy megszervezték a hetet.

A 10. alkalommal (2016-ban) már született miskolci siker, akkor kategóriájában a City Hotel étterme, a Drót bisztró első helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában