Helyi közélet

2017.03.16. 09:15

Az év újságírója és online szerkesztője

Miskolc - Ádám János és Homoky György vehették át az év kitüntetettjeinek járó elismerést az idei sajtónapon.

Miskolc - Ádám János és Homoky György vehették át az év kitüntetettjeinek járó elismerést az idei sajtónapon.

Március 15-e Magyarországon az 1848/49-es forradalom és szabadságharcra való emlékezés mellett a szabad sajtó napja is. Ez alkalomból a hírportálunkat is kiadó Russmedia Kft. évről évre megünnepli szakmánkat, és hagyományainkhoz híven kedden ünnepség keretében adtuk át Az év újságírója díjat, valamint Az év online szerkesztője elismerést.

Az előbbire csak az Észak-Magyarország szerkesztőségének tagjai szavazhattak, míg az utóbbi kiválasztásában a Borsod Online szerkesztőségének tagjai voksolhattak. A szavazások eredményeképp „Az év újságírója” Ádám János fotóriporter lett, míg „Az év online szerkesztője” kitüntetés Homoky Györgyöt illette.

Nagyszerű csapatban

Méltatásában Kiss László főszerkesztő fotóriporterünkről úgy fogalmazott: Jánosnak a hobbija a munkája. Az a fajta ember, aki szabadidejében is szeret fényképzeni és kiállításokat szervezni.

– Áprilisi tréfának véltem a díjat, nem hittem volna, hogy elnyerhetem. Nagyon jól esett, igyekszem kiérdemelni – mondta az ünnepelt, aki 16 éve az Észak fotóriportere. – Vannak nehézségek, de nagyon sokat köszönhetek ennek a hivatásnak. Öröm számomra, hogy kiváló kollégákkal, egy nagyszerű csapatban dolgozhatok.

Homoky Györgyről ugyanakkor Cziffra Andrea online főszerkesztő azt szögezte le: kollégánk nagyon régen végez nagyon jó és megbízható munkát.

– Nagyon meglepődtem, nem gondoltam volna, de jól esett az, hogy az elmúlt 10 évemet elismerték a kollégák. Nagyon változó volt az elmúlt időszak, sok mindent átéltünk együtt. Mindent köszönök a kollégáknak, különösen Dudás Flóriánnak, mert együtt csináltuk, csináljuk a BOON-t. A legjobb az lenne, ha a DVTK NB I-es maradna – fogalmazott György.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában