Helyi közélet

2017.02.24. 15:33

Hejőkeresztúr: lesz egy önkéntes mentőcsapat

Hejőkeresztúr - A megyei katasztrófavédelmi szakemberek képzik ki a települési mentőcsoport tagjait.

Hejőkeresztúr - A megyei katasztrófavédelmi szakemberek képzik ki a települési mentőcsoport tagjait.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tiszaújvárosi kirendeltsége azzal a javaslattal fordult a hejőkeresztúri önkormányzathoz, hogy az árvízi és egyéb „katasztrófavédelmi események” hatékony elhárítása érdekében a település hozzon létre egy önkéntes alapon működő mentőcsoportot. A csapat oktatásáról, képzéséről az igazgatóság szakemberei gondoskodnak. Az önkormányzat várja a hejőkeresztúriak önkéntes jelentkezését a mentőcsapat tagjai közé. A csapat tagjának részt kell vennie a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyben megtartott oktatásán, illetve katasztrófavédelmi helyzet esetén részt kell vennie a megelőzési és mentési munkálatokban.

Jelentkezés a hivatalban

Az önkormányzat kéri, hogy aki erőt és elszántságot érez magában, hogy tegyen települése javára, jelentkezzen a polgármesteri hivatalban és töltse ki a jelentkezési lapot ezzel is segítve Hejőke­resztúrt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában