Helyi közélet

2017.01.02. 09:27

Pilz Olivér lett az Év Embere

Miskolc - A nézők és olvasók szavazatai alapján Pilz Olivér lett az Év Embere Díj nyertese. A szavazást az RTL Híradó indította immár ötödik alkalommal.

Miskolc - A nézők és olvasók szavazatai alapján Pilz Olivér lett az Év Embere Díj nyertese. A szavazást az RTL Híradó indította immár ötödik alkalommal.

A Herman Ottó Gimnázium közalkalmazotti tanácsának elnöke, a Tanítanék Mozgalom képviselője egy éve küzd az oktatás megreformálásáért.

Videó: RTL Klub

A napokban készített interjúnkban Pilz Olivér azt mondta, megtiszteltetés lenne számára és a gimnázium egész tantestülete számára, ha elnyernék a díjat, hiszen a siker leginkább azt jelezné, hogy a társadalom figyel az oktatásra, ami pedig sorsfordító kérdés a magyarok számára. A témára később visszatérünk.

ÉM-HE


„Kalitkában nem lehet szabadon gondolkodni, szabad szellemiség kell”

Miskolc - Pilz Olivér pedagógus is ott van az Év Embere jelöltjei között.

Egy miskolci tanár, aki megváltoztatná az oktatási rendszert

Miskolc - Ki legyen az év embere? Évtizedek óta tanít, tavaly októberben azonban úgy érezte, nem bírja tovább, ezért felemelte a hangját, hogy csökkenjen a pedagógusok és a diákok terhe. Pilz Olivér, a miskolci Herman Ottó Gimnázium matek-fizika-biológia szakos tanára élére állt annak a mozgalomnak, amely egy nyílt levéllel indult.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában