Helyi közélet

2017.01.31. 21:58

„Ismerj meg és sportoljunk együtt egy egészségesebb életért”

Miskolc - Ízelítőt adott egy fontos program szombaton. A cél az egészségesebb élet.

Miskolc - Ízelítőt adott egy fontos program szombaton. A cél az egészségesebb élet.

„Ismerj meg és sportoljunk együtt egy egészségesebb életért”. Ez a címe annak a projektnek, mely látássérült és épen látó emberek közös sport- és szabadidős tevékenységét teszi lehetővé az elkövetkezendő hetekben. A rendezvényeket a Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Egyesülete szervezi, és a Fogyatékos Személyek Esély­egyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. támogatja.

A projektnyitó rendezvényt szombaton tartották a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban, ahol elhangzott: a programok januártól áprilisig tartanak, és lebonyolításukban együttműködő partnerek segítenek. A változatos mozgáslehetőségek között lesz: Etka-jóga, úszásoktatás, tekebemutató, gyalogtúra és tandemkerékpározás.

Szombaton ezek közül néhányat ki is próbálhattak a résztvevők. Ízelítőt kaptak az Etka-jógából, táncra perdülhettek a társastánc-foglalkozáson. Az elhasznált energiát egészséges ételek és gyógyteák pótolták.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában