Helyi közélet

2017.01.11. 20:08

Dominik szépen gyógyul, már iskolába is jár a kórházban

Miskolc, Sály - Dominik édesanyja, Suha Judit (Oláh Lászlóné) mindenképpen szeretné rendezni lakhatási problémájukat, hogy kisfia végre, ha egyelőre csak egy-két napra is, de hazamehessen.

Miskolc, Sály - Dominik édesanyja, Suha Judit (Oláh Lászlóné) mindenképpen szeretné rendezni lakhatási problémájukat, hogy kisfia végre, ha egyelőre csak egy-két napra is, de hazamehessen.

Mint arról korábban már sokszor írtunk, Dominik tavaly húsvétkor szenvedett olyan súlyos égési sérüléseket, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Gyermek­egészségügyi Központjában hónapokig küzdöttek az életéért az orvosok. Ma már a kisfiú szépen gyógyul, a kórház iskolájába is elkezdett járni, hiszen első osztályos volt, amikor a szörnyű baleset történt vele.

Szomorúak voltak

Karácsonyra hazamehetett volna egy napra, ha sályi házukban lenne fürdőszoba. Így azonban nagy volt a fertőzés veszélye, ezért a kisfiút nem engedte haza kezelőorvosa. Édesanyja és Dominik testvérei emiatt nagyon szomorúak voltak, de Judit elhatározta, valahogy megoldja a lakásproblémákat.

Van egy ház

Már talált is Sályban egy házat, aminek van fürdőszobája. Összegyűjtötte azt a pénzt, amit eddig Dominik kapott a jószívű emberektől. Eladná a mostani házukat, így már meglenne a vételár egy része, 650 ezer forint. De még így is hiányzik több mint egymillió.

Judit, aki egyébként egyedül neveli 4 gyermekét, arra kérte lapunkat, hogy írjuk meg a bankszámlaszámát, hátha akadna olyan nagylelkű ember, aki segíteni tudna nekik. Eleget teszünk a kérésének, hiszen Dominik is nagyon szeretne már otthon lenni, ha csak néhány napra is. Igaz, még sok műtét vár a kisfiúra, ma épp az ujjait műtik. Judit bankszámlaszáma: Oláh Lászlóné, Borsod Takarék – Sály 55100155-11004383.

ÉM-HE


Miskolc, Sály - Dominik, a sályi, nyolcéves kisfiú húsvétkor szenvedett olyan súlyos égési sérüléseket, hogy az orvosok hónapokig küzdöttek az életéért. Ma már minden remény megvan arra, hogy meggyógyuljon, bár folyamatos műtétek várnak rá, mert a heges bőre miatt nem tudja megfelelően mozgatni a végtagjait.

Miskolc, Sály - Régi otthonába már biztosan nem mehet haza karácsonyozni Dominik, a nyolc éves kisfiú, aki súlyosan megégett tavasszal, amikor megpróbált eloltani egy égő bokrot sályi házuk mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában