Helyi közélet

2016.11.11. 21:20

Interjú: Taylor

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a magyar élvonalból Taylor volt, aki mesélt friss megjelenéseiről,és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a magyar élvonalból Taylor volt, aki mesélt friss megjelenéseiről,és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Hogy telt eddig az éved, melyek voltak azok a momentumok amelyre szívesen visszaemlékszel?

Taylor: Eddig elég sűrű évem volt, sok jó bulival és több zenei megjelenéssel. Egész nyáron a Le Bistro-ban zenéltünk, ahol saját szervezésű teltházas bulikat is csináltunk Classic House vonalon Hamvai PG-vel, Haida-val, Fatboy-al és a kongás barátunkkal Fagyival. Nagyon jók voltak a visszajelzések mind az első Classic, mind a második White Party-val kapcsolatban! Visszajöttek a régi emlékek. :)

Béres Szabi: Mikor várható friss megjelenés?

Taylor: Friss megjelenés kettő is volt az elmúlt 1 hónapban. Az első egy tropical house zene volt, ami a G-Music kiadónal jelent meg "TAYLOR - Day and night" címmel. A második pedig egy régi rock klasszikus átdolgozás volt "TAYLOR - Here I go" címmel, ami egy future house dal lett. De folyamatosan stúdiózom, így a munka nem maradt annyiban.

Béres Szabi: Az elektronikus zenei trendek olyan gyorsan változnak, hogy szinte lehetetlenség kiigazodni a különböző stílusok között. Szerinted mi lesz az irányadó a jövőre nézve?

Taylor: Szerintem jönni fognak vissza az énekes, hangszeres house zenék. Talán picit kifáradt az EDM, de legalábbis sokaknak már inkább a lágyabb hangzás tetszik. Ezen belül persze lesz deep house, tropical, future house, nu-disco, de az erősebb zenei alapokon is vissza fognak jönni a hangszerek és a jó vokálok.

Béres Szabi: Tervek?

Taylor: Tervek között idén még 2 dal van, amelyek novemberben es december végén jelennek majd meg, és amikre számos remix is készül. Az első a sorban az "I need your love" cimű dalom lesz, év végen pedig a "Stop"-al állitjuk meg 2016-ot :) Továbbá az első sikeres Symbol-os classic bulink után már szervezzük a következőt, ami December 28.án lesz CHRISTMAS CLASSIC néven. A facebookon megtaláljátok az eseményt!

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában