Helyi közélet

2016.11.29. 14:56

Ilyen volt a 2016-os év – legyen más 2017

Miskolc - Hogyan telt a 2016-os esztendőd? Elégedett vagy? Szerettél volna többet kihozni a mögötted álló hónapokból? – ehhez ad segítséget Gallai Judit, az Észak-Magyarország életmód-tanácsadója.

Miskolc - Hogyan telt a 2016-os esztendőd? Elégedett vagy? Szerettél volna többet kihozni a mögötted álló hónapokból? – ehhez ad segítséget Gallai Judit, az Észak-Magyarország életmód-tanácsadója.

Ideje felidéznünk a kellemes, vidám, megható eseményeket. Gallai Judit

Ő így látja ezt a kérdéskört: „Sokunknak nincs ideje önmagára, túlhajszoljuk magunkat, bedarálnak a mindennapok. Egyre nehezebb felkelni és teljesíteni kötelességeinket. Itt az ideje, hogy számvetést készítsünk mindarról, amit örök emlékként viszünk magunkkal. Ideje felidéznünk a kellemes, vidám, megható eseményeket, a feladatokat, melyeket sikerült véghezvinnünk, befejeznünk. Érdemes fontolóra vennünk, mikor éreztük a legbüszkébbnek magunkat, s milyen kihívásoknak sikerült megfelelnünk. Kockáztattunk-e az elmúlt esztendőben? Ha fájdalmas, nehezen érthető dolgok is történtek velünk – gondoljuk át, miben és hol cselekedtünk másképpen, mint kellett volna higgadtabban, észszerűbben döntenünk. Vannak-e olyan döntések, melyeket halogattunk? Számtalan esetben fogadunk meg újévkor betarthatatlan ígéreteket, pedig azonnali hatást, eredményt várunk. Ha betartható célokat tűzünk ki, energia befektetésére és időre is szükségünk van. A rövid és hosszú távú célok megtervezésében és elérésében leszek segítségére a résztvevőknek. Hasznos ötleteket kaphat itt mindenki olyan programokról és lehetőségekről, melyekre mindig is vágytak, melyek feltöltenek, s könnyebbé teszik a szürke hétköznapok világát. Játékos formában, kreatív feladatokkal felidézzük az elmúlt esztendő eseményeit; majd megtervezzük a következő évet.”

Tudnivalók

A foglalkozás ideje: 2016. december 10., szombat: 15.00–20.00. 2017. január 14., szombat: 15.00–20.00. Helye: Észak szerkesztősége, Miskolc, Zsolcai kapu 3. A jelentkezés regisztrációhoz kötött, jelentkezés 2016. december 7-ig és további információ: etp­[email protected].

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában