Helyi közélet

2016.11.29. 14:45

Hagyomány: álompárt választunk 2017-ben is

Borsod-Abaúj-Zemplén - Tizenötödik alkalommal szerveznek esküvői kiállítást és vásárt az ITC székházban.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Tizenötödik alkalommal szerveznek esküvői kiállítást és vásárt az ITC székházban.

Az esküvői kiállítás és vásárt január 21-22-én tartják majd ezúttal is az ITC székházban. Az esemény ismét a „legek” kiállítása lesz, hisz a régió legnagyobb médiacége és az ország legtöbb esküvői kiállítását megszervező cég Miskolc legismertebb kiállítási helyszínén az északi régió legnagyobb esküvői kiállítását rendezi.

Érdemes megvárni minden B.-A.-Z. megyében esküvőre készülőnek ezt a hétvégét minden esküvőhöz szükséges döntéssel. A szervezők célja több mint egy évtizede változatlan: hosszú-hosszú utánajárások helyett a teljes esküvő leszervezhető legyen ezen a két napon.

A rengeteg különböző kiállító mellett 2012-től ez a kiállítás ad otthont az Álompár-választásnak is, ahol az Észak-Magyarország szervezésében értékes nyeremények kíséretében választjuk meg az év Álompárját. Neveznie minden 2017-ben házasulandónak érdemes lesz a játékos vetélkedőre, hiszen a hagyományokhoz híven az esküvői kiállítás és vásár második napján tartott Álompár döntőn jövő januárban is 5 pár versenyez majd a kitüntető Év Álompárja címért. A versenyre való decemberi nevezésről, a szavazás menetéről és az „élő” döntőről információkat az Észak-Magyarország hasábjain találhatnak majd.

A kiállításról naprakész információk pedig a www.eskuvoiiranytu.hu oldalon találhatóak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában